Bel direct voor actuele vacatures: 06 – 23 95 34 84

Vanaf 2004 bemiddelt CJ Recruiting zowel interim psychiaters als psychiaters die op zoek zijn naar een nieuwe vaste baan met uiteenlopende specialisaties bij diverse GGZ-instellingen. Door de intensieve relatie met de instellingen blijf ik continu op de hoogte van de ontwikkelingen en de interim vacatures die voor psychiaters vrijkomen.

Interim psychiaters gezocht

CJ Recruiting is altijd op zoek naar interim psychiaters die eventueel naast zijn of haar huidige werkzaamheden 1 tot 5 dagen per week beschikbaar zijn.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of bent u een dag(deel) of een aantal dagen per week beschikbaar? Ik ga op zoek naar de meest passende interim functie of vaste baan voor u.  Daarvoor kom ik graag met u in contact om uw wensen door te spreken.  U kunt alvast uw CV mailen naar cjorissen@cjrecruiting.nl. Ik neem dan op korte termijn contact met u op.

Werk als freelance psychiater

Steeds meer psychiaters kiezen ervoor om als zzp-er te werken bij een GGZ-instelling. Vaak naast een dienstverband elders of een eigen praktijk. Sommige psychiaters willen alleen nog maar als freelance psychiater werken, fulltime of parttime.

Op zoek naar een freelance vacature?

CJ Recruiting heeft uitstekende relaties met alle GGZ-instellingen in Nederland. Er is dan ook een ruime keuze aan mogelijkheden. Graag neemt CJ Recruiting alle opties met u door. Wij maken vrijblijvend een overzicht met alle actuele vacatures dat aansluit op uw wensen. U hoeft niet te onderhandelen over tarieven of reiskosten. Voor een kennismakingsgesprek plaatsvindt, zijn alle afspraken met elkaar afgestemd. Belangstelling? Neem contact met ons op!